POBIJEDILA RAK KADA SU LJEKARI DIGLI RUKE: Ovo je njena priča

 


Ann Cameron, poznata po tome što piše knjige za djecu, postala je još poznatija po svojoj borbi protiv raka debelog crijeva.

Nakon operacije koja je izvršena kada je bolest uznapredovala do trećeg stadija, odbila je hemoterapiju, ali je pristupila istraživanjima tradicionalnih načina liječenja.

Bolest je šest mjeseci nakon operacije počela da napreduje i doktori su joj rekli kako je dostigla četvrti stadij te da se počela širiti i na pluća. Odlučna da se bori sa ovom opakom bolesti Ann Cameron, se pored ljekarske pomoći odlučila i za alternativne načine porbe, piše “Blindfold”. (Tekst se nastavlja ispod)

Pronalazak recepta

Tada je na internetu pronašla priču u kojoj Ralph Cole navodi da se izliječio od raka kože tako što je svaki dan pio sok od 2,5 kilograma mrkve. 

Odlučivši da koristi isti recept, nakon dva mjeseca nalazi su pokazali kako je napredovanje bolesti zaustavljeno, da se tumor u plućima smanjio kao i i oticanje limfnih žlijezda u plućima. 

Kada je prošlo još dva mjeseca, Ann je na kontroli saznala da su žlijezde potpuno normalnih dimenzija i da se veličina tumora nastavila smanjivati.

Osam mjeseci nakon što je počela redovno piti sok od mrkve, nalazi su pokazali da nema tragova bolesti. Ann Cameron je pobijedila rak. (Tekst se nastavlja ispod)

Svoje iskustvo podijelila je sa ljudima širom svijeta. Objavila je knjigu, koja je dostupna i na internetu. Svoju priču ispričala je i za za “chrisbeatscancer.com”.

Izvor: faktor.ba

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Primjedbe