Promijenilo mi je život! Imam 74 godina, i nisam mogla ni hodati. Onda sam počela nanositi ovu smjesu na zglobove i kosti (RECEPT)


Ovaj recept pomaže kod tretiranja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima. (Tekst se nastavlja ispod)

Dakle, ako osjećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posljedice od nekih starih ozljeda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka.

RECEPT:

Sastojci: 300 ml alkohola (70%), 100 ml povidon joda, 10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg

Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra učinkovit protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra djelovanja kao i jod bez nedostatka joda -žarenja, obojenja i osjetljivosti. (Tekst se nastavlja ispod)

Priprema: Alkohol pomiješajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina. Promućkajte i ostavite na tamnom mjestu 21 dan. Nakon tog možete koristiti lijek. Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mjesto.

Primjedbe