Namirnica koja obnavlja štitnu žlijezdu, žuč i jetru: EVO KAKO SE KORISTI!

 


Ukoliko ovu namirnicu uključite u svoj režim ishrane zagrantovano, ćete biti iznenađeni svim blagodatima koje će Vaš organizam dobiti upravo od ove biljke.

Naime, ova biljka se koristi za liječenje raznih vrsta bolesti iz razloga što ima nogo pozitivnih svojstava koja imaju veoma dobra dejstva na probleme sa štitnom žlijezdom te borbama protiv loše probave. (Tekst se nastavlja ispod)

Za ovu biljku se kaže i da je odličan laksativ iz razloga jer su njena svojstva veoma efikasna. 

Naime, riječ je o ROTKVICAMA. One mogu itekako pomoći u poboljšanju vašeg zdravlja. Također možete obnoviti tkiva svoje kože. Pored toga, rotkvica vam može pomoći da izbacite sve štetne tvari iz svog organizma ali isto tako i da se izborite sa bolovima u stomaku.

Ne treba zaboraviti ni na pozitivna dejstva rotkve na jetru jer je čisti i pomaže u poboljšanju funkcija. Rotkva je bogata vitaminom C i različitim antioksidansima i hranjivim materijama. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako biste što bolje iskoristili blagodati rotkvice pripremite je po sljedećem receptu:

4 rotkve manje veličine
manji komad narendanog đumbira
4 kašike meda
4 iscijađena limuna
50 mililitara vode
Izblendajte sve sastojke, te konzumirajte 3 – 4 puta dnevno u toku 3 sedmice.

Sve sastojke pomiješajte u blenderu. Kada se formira gusta mješavina, sipajte je u teglu i teglu čvrsto zatvorite. Uzimajte kašiku ove mješavine 3-4 puta dnevno tokom tri sedmice i pijte dvije litre vode dnevno kako biste u potpunosti usvojili dobra svojstva rotkvica.

Primjedbe