PITI POLA ŠOLJE SVAKI DAN: Stari narodni recept za čišćenje krvnih sudova…

 


Kombinacija ovih super-zdravih sastojaka ima odličan učinak na cijelo tijelo. Ovaj prirodni recept čisti arterije i krvne sudove i sprječava kalcifikacije u organizmu.

U kombinaciji sa limunom, vodom i kratka termička obrada će neutralizirati miris bijelog luka, tako da ne morate brinuti o zadahu. (Tekst se nastavlja ispod)

Potrebno je:

– 4 limuna sa korom (pokušati kupiti organski)

– 4 velika čehna bijelog luka

– 1 manji komad korijena đumbira

– 2l vode

Priprema:

Operite limun i isijecite na manjekomade. Ogulite bijeli luk i đumbir te sameljite zajedno sa limunom. Sipajte preparat u dublju posudu, nalijte vodu i staviti na vatru. Kada prokuha skinuti i ostaviti da se ohladi. Procijediti i pohraniti u staklene boce te čuvati u hladnjaku. (Tekst se nastavlja ispod)

Primjena:

Piti pola šolje svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan želudac. Ovaj napitak pijete dok ne popijete svu količini koju ste dobili receptom. Ovaj recept za čišćenje krvnih sudova može da se koristi mjesečno jednom. (Tekst se nastavlja ispod)

Dakle, kada ga napravite i potrošite sačekajte mjesec dana pa ponovo uradite isto. Jako je zdrav i koristan za krvne sudove.

Primjedbe