DIŽE IMUNITET I POPRAVLJA KRVNU SLIKU DO MAKSIMUMA: Ova vitaminska bomba će vas preporoditi, ZAŠTITITE ZDRAVLJE

 


Smanjenje razine hemoglobina u krvi, neovisno o broju crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kisik – i dovodi do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi.

Ova vitaminska bomba ili ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje razine krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike. (Tekst se nastavlja ispod)

Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je ukusan. Može se koristiti koliko god želite. Nema nuspojava, osim povećanja energije.

Nakon tjedan-dva konzumiranja, provjerite krvnu sliku – i ugodno se iznenadite! Prirodni eliksir za poboljšanje krvne slike – recept (Tekst se nastavlja ispod)


 Za pripremu ovog prirodnog lijeka – vitaminske bombe, vam je potrebno:

  •     200 ml meda
  •     200 gr jezgri oraha
  •     200 gr suhog grožđa
  •     200 ml soka od mrkve
  •     200 ml soka od cvekle
  •     2 limuna

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. (Tekst se nastavlja ispod)

U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cikle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte. Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljeven orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese.

Čuvajte je u staklenoj tegli hladnjaku. Uzimajte tri puta dnevno po 1 kašiku prije jela.

Primjedbe