MOMENTALNO DJELUJE, ODMAH ĆETE GA NAPRAVITI: Gutljaj ovog napitka rastapa svu nakupljenu sluz u sinusima, grlu i plućima!

 

Svako od nas treba da uzima zdrave napitke, jer mogu da spriječe nastanak raznih bolesti, ojačaju imuni sistem, ali i očiste organizam od nagomilanih toksina.

Neophodno je uzimati i domaće napitke koji će pozitivno uticati na rad organa za varenje, a ovim napicima će se postići upravo to. (Tekst se nastavlja ispod)

Ako imate problema sa kašljem, nagomilanom sluzi u sinusima, disajnim putevima i plućima, kao i bolom u grlu, onda treba da koristite ovaj napitak. 

To može izazvati razvoj komplikacija, kao što je razvoj prehlade, a potom i razvoj komplikacija, razvoj infekcija i začepljenje disajnih puteva.

Čaj od đumbira može vam pomoći da se oslobodite upale i spriječite razvoj ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Potrebni sastojci:


– malo soka od limuna

– malo crnog bibera

– dve čaše vode

– 6 komadića đumbirovog korena (Tekst se nastavlja ispod)


Priprema:

Prvo stavite vodu da provri, zatim treba da stavite biber i đumbir i ostavite da se kuva oko 20 minuta. Poslije tog perioda, smjesu skinite sa vatre i poklopite, a zatim procijedite. 

Kada se napitak ohladi, dodajte limunov sok i možete početi da ga pijete.

Primjena: Tokom dana treba popiti dve šolje ovog čaja. Već nakon jednog dana osetićete veliko olakšanje od nakupljanja sluzi. Pijte ovaj čaj nekoliko dana i sluz će se jednostavno otopiti i nestati.


Primjedbe