OČISTITE JETRU SA GROŽĐICAMA: Izbacite SVE OTROVE iz tijela na prirodan način…

 


Dobre grožđice moraju biti tamno smeđe ili smeđe boje (ako je u pitanju svetla sorta grožđa – onda svetlo smeđe boje).

Postupak čišćenja i detoksikacije jetre grožđicama jedna je od najefikasnijih metoda oporavka organizma i oslobađanja od hroničnih bolesti i toksina. (Tekst se nastavlja ispod)

Sama zatrovanost organizma ga upravo i sprečava da uključi mehanizam samoizlečenja, a takođe značajno smanjuje efikasnost lekova i recepata prirodne medicine.

Jetra u našem organizmu ima ulogu “Fabrike krvi”. Takođe pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Jetra obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje.

Čišćenje jetre grožđicama – recept

Ujutro natopite pola čaše grožđica na 15 minuta u toploj vodi, zatim dobro isperite pod mlazom vode. (Tekst se nastavlja ispod) 

Stavite oprane grožđice u čašu i napunite je prokuvanom vodom sobne temperature do vrha. I ostavite do sledećeg jutra. Sledećeg jutra, na tašte, popijte napitak i pojedite grožđice.

Lezite u krevet na sat-dva i stavite topli oblog (termofor) na desnu stranu stomaka. Ovaj postupak se obavlja jednom nedeljno tokom mesec dana (dakle 4 puta u mesecu), dva puta godišnje.

Primjedbe