ZAPIŠITE RECEPT! Reuma koju lekari nisu mogli da ublaže: Žena otkriva kako se zauvek oslobodila bola!

 


Nakon duge borbe sa simptomima reume, jedna žena odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i isproba različite prirodne recepte koje nudi alternativna medicina.

Naime, ona je imala velikih problema sa tegobama u rukama, osećajem utrnulosti i jakim bolom, koji se noću naročito pogoršavao, prenosi Aura.ba. (Tekst se nastavlja ispod)


Išla je kod lekara, koji su joj prepisivali različite medikamente u vidu tableta i krema, ali joj baš ništa od toga nije pomoglo. 

A onda je naišla na recept koji joj je izgledao primamljivo i obećavajuće, pa ga je isprobala, računajući na to da ako ništa i ne dobije, neće ništa ni izgubiti.

“Do danas, iako je prošlo 10 godina od prve upotrebe, trnjenje ruku, noćni neizdrživi bolovi i buđenje, ispadanje stvari iz ruku više se nisu pojavili”, otkrila je žena.

Sastojci: 

2 kg domaćeg livadskog meda, 1 litar destilizovane vode i 250 g suve deteline lucerke. (Tekst se nastavlja ispod)


Priprema: 

Detelinu kuvati oko sat vremena na tihoj vatri. Kad je prokuvano procediti, pa pomešati sa medom. Dobro sjediniti i ostaviti da se ohladi.

Za najbolji rezultat, pojedite po 2 kašike ove smese svakog dana posle jela, 3 puta dnevno, savetuje uspešno izlečena žena.

Primjedbe