ZNATE LI ZA “FLOGOCID” MAST? Evo koliko je kvalitetna i koje su njene primene…

 


Flogocid mast je jedan od onih proizvoda koji je u momentu nastanka bio namenjen lečenju životinja, a zatim pronašao efikasno dejstvo i u ljudskoj medicini. 

Ukoliko možda još uvek imate nedoumicu da li da koristite flogocid mast, budite bez brige, potvrde sa svih relevantnih medicinskih instituta su stigle. Tako da danas Flogocid mast možete žatražiti i pronaći u svim apotekama. (Tekst se nastavlja ispod)

Leči spoljašnje i unutrašnje hemoroide

Flogocid mast se pokazala kao veoma dobar izbor za hemoroide. Naročito je efikasna u slučaju spoljašnjih šuljeva, dok još nisu u poodmakloj fazi. Lako se nanosi spolja, ali je važno dobro razmazati. Dakle ima pozitivan učinak ako se primenjuje i na sluzokožu. 

Međutim, za razliku od mnogih drugih preparata koji znaju izazvati osip ili nekakve nusefekte, kod upotrebe ove masti toga nema. Po nekim mišljenjima, to je najbolja mast za hemoroide i možete je nabaviti bez recepta. Nema zabeleženih kontraindikacija nakon njenog korišćenja. Dakle slobodno pokušajte, možda Vam upravo ova krema prekrati muke usled nimalo prijatnih tegoba.

Deluje protiv ekcema i ranica na koži

Flogocid mast, za ekcem, se pokazala kao pravi melem. Nema ograničenja koliko se dugo sme mazati, pa zavisno od situacije koristite dok se koža ne umiri. Ali svakako je važno znati da se ne možete “predozirati” sa njom. Dobra je i za čireve na koži, kada se oni mažu ovom masti ubrzano pucaju i prolaze. Takođe se primenjuje u slučaju oderotina, opekotina ili smrzavanja, za otečene limfne čvorove, razne alergijske osipe. (Tekst se nastavlja ispod)

Pomaže kod vlažnih ekcema koji su se inficirali.

Flogocid mast je odlična i za rane koje teže zarastaju. Tako se povrede nastale usled dugog ležanja kod slabo pokretnih osoba mogu tretirati ovom masti. Takođe, ako se koriste pomagala duži period, pokazala se kao najbolja mast za dekubitus.

Pruža pomoć i za neke ginekološke probleme

Nanesite Flogocid na tampon i koristite protiv kondiloma i sitnih ranica. Upotrebite je čak i kod upornih vaginalnih infekcija. Slobodno je upotrebite spolja (u genitalnoj regiji) i kod bakterijskih upala. Dokazano daje pozitivne rezultate. Nanosi se lokalno dva puta dnevno. Naravno, najbolje se pre upotrebe posavetujte i konsultujte se sa vašim ginekologom.

Primjedbe