“Doktorica me molila da joj odam tajnu”: Žena otkriva recept za savršenu krvnu sliku!

 


Moja mama već duže vrijeme ima probleme sa krvnom slikom, nizak broj eritrocita (crvenih krvnih zrnaca), samim tim nisko željezo i hemoglobin u krvi. Sve to je nastalo kao posljedica mioma (dobroćudnog tumora na maternici) koji je uzrokovao gubitak krv.

Nakon ispijenih svih terapijskih ciklusa preporučenih od ljekara, koji su naravno imali slab učinak, dobila je recept od starije gospođe koju je srela kod ljekara, a koja je isto tako imala probleme s krvnom slikom, jer je bolovala od karcinoma debelog crijeva, i prošla kroz ciluse hemoterapije što joj je doslovno uništilo krvnu sliku. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako je uvjerila mamu i efikasnost lijeka, ona je napravila isti, ispila i nakon ponovljenih nalaza doktorica ju je doslovno pitala: “Čime ste popravili krvnu sliku, dajte mi recept?” Iz tog razloga želi s vama koji imate isti problem, da podijelim ovaj recept koji je pomogao mojoj mami.

Sastojci:

300 grama aloa vere (svježe biljke)

400 grama divke (možete nabaviti u bolje opskrbljenim marketima, nekada se koristila kao zamjena za kafu)

400 grama meda u saču

0.5 litra vina od kupina ( kupiti u apoteci)

0.2 alkohola iz apoteke (etanol 70%)

Priprema:

Za spravljanje lijeka bit će vam potreban stakleni galon. Sve sastojke sameljite, u to dodajte vino od kupine, alkohol i dobro izmiješajte najbolje drvenom kašikom. (Tekst se nastavlja ispod) 

Poklopite galon i ostavite da stoji 3 dana, uz povremeno miješanje. Poslije 3 dana, uzmite sterilnu gazu iz apoteke i procijedite. Dobivenu sadržaj bude tamne boje, i konzistencije gustog soka. Čuvajte u staklenoj flaši ili galonu, i konzumirajte tri puta dnevno po jednu kašiku. 

Nakon ispijene jedne ture provjerite svoje nalaze i uvjerite se u ispravnost recepta. Mojoj mami je pomogao, nadam se da će i vama. 

Lijek se preporučuje svima koji imaju lošu krvnu sliku kao posljedicu nekog malignog oboljenja, anemija usljed iskrvarenja, bubrežnih bolesnika, vegetarijanaca i drugih uzroka malokrvnosti. 

Primjedbe