Izliječite reumu, uklonite podočnjake i zaliječite opekotine: Aluminijska folija u službi zdravlja, EVO KAKO SE KORISTI!

 


Prema tvrdnjama mnogih alternativnih liječnika, ali i rezultatima pojedinih medicinskih istraživanja, aluminijska folija može biti odlična zamjena za štetne i skupe lijekove.

Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih liječnika, aluminijska folija vrlo efikasno i brzo može eliminirati: (Tekst se nastavlja ispod)

Bolove kralježnice, vrata, ruku, koljena, stopala, zglobova– bolove u mišićima– posljedice upalnih procesa– postoperativne ožiljke– opekline.

Oblozi protiv opeklina, bolova u mišićima i zglobovima

Prema uputama kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih liječnika, aluminijska folija se u svrhu liječenja upotrebljava vanjskom terapijom. Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima. Učinkovita je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna). Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

Primjena:

Položite aluminijsku foliju na bolno mjesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da djeluje cijeli dan ili tijekom noći. (Tekst se nastavlja ispod)

U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, koljena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i također učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom ljepljivom trakom.

Terapiju provodite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 tjedna. Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

Primjedbe