Pijete ovo sat prije spavanja, sagorit ćete masne naslage sa stomaka za par sedmica! (RECEPT)

 


Dr.Gerson je u prošlosti liječio oboljele od raka upotrebom prirodnih sokova od cvekle, te ostalog voća i povrća. Uspio ih je izliječiti, čak i one koji su umirali.

Ovaj put vam donosimo prirodni napitak koji će očistiti vaš organizam od toksina, ojačati vaš imunitet, ali vam pomoći da brže smršate. Naravno i pored primjene ovog lijeka se trebate zdravo hraniti i kretati. (Tekst se nastavlja ispod)

Potrebni sastojci:

Šaka prešuna

1 mala kašika jabukovog sirćeta

1 limun

1 mala kašika cimeta

1 kašika meda

Pola litra vode

Priprema je vrlo jednostavna 

Peršun i limun svakako operite. Limunov sok iscijedite u smjesu sa peršunom i ostalim sastojcima. Stavite u blender. Pijte po jednu šolju dnevno, 7-14 dana pa napravite pauzu.

Ova Gersonova metoda je sveobuhvatni pristup iscjeljivanju tijela pomoću posebne prehrane i detoksikacije.

Ova metoda poboljšava prirodnu sposobnost organizma na samoizlječenje. Međutim, ona pomaže i kod mnogih drugih bolesti, poput epilepsije, ovisnosti o drogama i lijekovima, dijabetesa, sindroma kroničnog umora, artritisa, srčanih i bubrežnih bolesti. (Tekst se nastavlja ispod)

Gersonova dijeta je poprilično restriktivna. Jede se većinom sirova i skoro u potpunosti veganska hrana. Na tanjuru je poželjno voće i povrće u velikim količinama.

Dopuštene su naranče, limuni, jabuke, kruške, breskve, šljive i trešnje te mrkve, rajčice, paprike, mahune, blitva, zelena salata, kelj, brokula i crveni kupus. Povremeno smijete pojesti i pola banane.

Od neveganskih proizvoda dopušteni su samo jogurt i med. Mlijeko i mliječni proizvodi, kao i meso su zabranjeni.

Primjedbe