ZOVU JE ČUDOTVORNA BILJKA: Kada saznate koliko je zdrava, uvijek ćete je imati u svojoj kuhinji

 


Sjeme ove biljke je odlično za tretiranje mnogih bolesti, a takođe je odličan da ga koristite preventivno. Kada saznate koliko je zdrav, uvijek ćete ga imati u svojoj kuhinji!

Zahvaljujući svojoj posebnoj teksturi, sjeme lana može pomoći u sprečavanju mnogih bolesti, od zatvora do srčanih problema. Dodavanje lanenog sjemena vašoj ishrani može biti veoma korisno za vaše zdravlje. (Tekst se nastavlja ispod)

Laneno sjeme može takođe biti veoma korisno za vas ukoliko želite da smršate. Sjeme je bogato vlaknima i dobrim mastima te će učiniti da se osjećate sito, stimuliše varenje i metabolizam. Svi ovi faktori će pomoći i da smršate.

Glavni sastojci su mu omega 3 masne kiseline, nezasićene masne kiseline i lingan. Ovi sastojci idu u prilog našim zglobovima i generalno našem zdravlju.

Kako biste maksimalno iskoristili ono što lan može da pruži trebalo bi ga samljeti. Potopite ga 30 minuta u vodu prije obroka, a onda ga ostavite da se osuši. (Tekst se nastavlja ispod)

Trebalo bi da ga držite na suvom i na hladnom mjestu kako i što duže trajao. Cijelo sjeme će trajati duže od samljevenog. Uvijek se potrudite da ovu namirnicu imate u svom domu.

Rezultate korišćenja primjetićete za manje od dvije nedelje, koža će vam izgledati ljepše, varenje će biti poboljšano, a tokom dana ćete imati više energije.

Primjedbe