BACITE TABLETE ZA SPAVANJE: Samo pola kašike ovog začina će vas OPUSTITI I SPAVAT ćete kao beba

 

Bezbroj ljudi na svijetu pati od nesanice i ima problema sa snom. Zbog brzog tempa života i loše ishrane nažalost to utječe i na kvalitetu sna. Poremećaj spavanja je vrlo otežavajuć i razoran, i to utiče na svaki element života. 

Poremećaj spavanja može biti rezultat nekih bioloških elemenata, nezdrave ishrane, psihijatrijskih i fizičkih medicinskih stanja. (Tekst se nastavlja ispod)

Ovo su stanja koja mogu dovesti do problema sa snom

– Bolovi vratu i leđima
– Anksioznost i depresija
– Bolest štitnjače
– Astma
– Alergijske reakcije
– Problemi sa želudcom i stomakom
– Artritis

Poremećaja spavanja može isto tako biti izazvan nekim aktivnostima prije odlaska u krevet, kao što su alkohol, kofein, nikotin, ili u velikoj mjeri loše, posebno vruće hrane. 

Poremećaja spavanja utiče i na način života i može podići opasnost od anksioznosti i hipertenzije.

Ovo su najtipičniji simptomi poremećaja spavanja:

– Stres i anksioznost
– Slabo pamćenje
– Slaba koncentracija
– Povećan umor tokom dana
– Iritacije
– Umor

Uporaba muškatnog oraha (Tekst se nastavlja ispod)

On je izuzetno efikasan tretman kada su u pitanju poremećaju sna. Ovaj začin ima brojne zdravstvene prednosti, kao što je ključ za detoksikaciju organizma, pomaže probavu hrane, ublažava neugodnost, poboljšava imuni sistem, poboljšava zdravlje kože, i poboljšava protok krvi.

Osim toga, on ima umjeren sedativ koji efikasno djeluje kada je u pitanju poremećaj spavanja. Pomješajte jednostavno pola kašike mljevenog muškatnog orašćića u čašu tople vode. 

Konzumirati ovo 4-5 sati prije spavanja.

Primjedbe