DETOKSIKACIJA TIJELA: Metoda koja čisti crijeva, riješava bolove u leđima, vratu i zglobovima…

 

S ovom metodom ćete pročistiti crijeva, krvne žile, zglobove i ostale dijelove tijela od toksina, teških metala i drugih štetnih tvari. Nakon tretmana nećete se osjećati samo zdraviji, osjećat ćete se i mlađi. 

Nakon konzumiranja ove smjese poželjno je ne jesti ili piti ništa narednih tri sata. Postoje razne dokazane metode za čišćenje tijela. (Tekst se nastavlja ispod)

Ali ova se pokazala kao najučinkovitija i najjednostavnija jer za nju trebate samo jedan sastojak.

Uzmite običnu rižu za ovu smjesu, a sama količina riže bi trebala odgovarati dobi godina (na primjer, ako imate 35 godina, trebate uzeti 35 žlica). Rižu dobro isperite i stavite ju u staklenku. 

Napunite bocu s kuhanom vodom, zatvorite i ostavite u hladnjaku. Ujutro izvadite vodu iz nje. Uzmi punu žlicu riže i kuhajte 3-4 minute bez soli (u običnoj vodi). 

Jedite ovu rižu na prazan želudac, ponajprije do 7:30 ujutro. U preostalu rižu ulijte ohlađenu skuhanu vodu, te ostavite u hladnjaku do sljedećeg jutra. 

Ovaj postupak ponavljajte svaki dan, sve dok imate riže u staklenki.

Naime, tajna metoda čišćenja sakrivena je u zrnima riže koja imaju kristalnu strukturu. Kada polijete zrna riže vodom, škrob se ne može izlučiti, a pojavljuju se stanice. 

Na taj način se žitarica djeluju kao apsorberi, a riža se probavlja u crijevima. S ovom metodom ćete pročistiti crijeva, krvne žile, zglobove i ostale dijelove tijela od toksina, teških metala i drugih štetnih tvari. (Tekst se nastavlja ispod)

Nakon tretmana nećete se osjećati samo zdraviji, osjećat ćete se i mlađi. Nakon konzumiranja ove smjese poželjno je ne jesti ili piti ništa narednih tri sata. 

Imajte na umu kako nakon ovog čišćenja tijela nestaju bol u leđima, vratu i zglobovima. A prave rezultate čišćenja primjetit ćete nakon dva tjedna. Naime, svi toksini će se očitovati u stolici i mokraći, a i sama boja urina promijenit će boju i postati mutnija. 

Kako bi ovo čišćenje tijela imalo što bolji efekt pijte najmanje dvije litre vode dnevno. A za još bolji efekt konzumirajte i vodu i zeleni čaj.

Primjedbe