EVO KAKO ZA MINUT ZAUSTAVITI SRČANI UDAR: Ovo bi svako morao da zna!

 

Ako neko ima srčani udar, iza grudne kosti postoji jak pritisak, gori, koji ne prolazi, onda morate hitno pozvati hitnu pomoć. 

Ali u životu postoje situacije kada „hitna pomoć“ ne može da stigne, a tablete nisu pri ruci. Onda moramo hitno i brzo da reagujemo sami. (Tekst se nastavlja ispod)

Dr. D. Christopher i Dr. R. Schultz posvetili su polovinu svog života istraživanju ovog problema. 

I došli su do zaključka da je moguće zaustaviti srčani udar u roku od jednog minuta uz pomoć jednog proizvoda.Svi bi to trebali imati kod kuće!

KAKO ZAUSTAVITI SRČANI UDAR

Džon Kristofer već 35 godina posmatra efekte kajenskog bibera na ljudsko telo. Za sve ovo vreme nijedan njegov pacijent nije umro, već se, naprotiv, stanje pacijenata značajno popravilo.

Da biste zaustavili predstojeći srčani udar, u čašu vode treba da dodate jednu kašičicu mlevenog kajenskog bibera. Ova ljuta paprika sadrži visok nivo kapsaicina, koji iritira respiratorni trakt, kožu i sluzokožu.

To je sredstvo za ublažavanje bolova i distrakcija. Ova metoda je pogodna ako je osoba pri svesti. Ako je u nesvesti, tada možete kapnuti nekoliko kapi ekstrakta kajenskog bibera pod jezik.

Osim toga, kajenski biber je vrlo zdrav. Sadrži najmanje 25 supstanci koje mogu blagotvorno uticati na ljudsko telo. Lekari predlažu upotrebu ove ljute papričice za poboljšanje metaboličkih procesa. (Tekst se nastavlja ispod)

Ima dobar efekat na apsorpciju korisnih elemenata i čak pospešuje gubitak težine. Gore pomenuti način zaustavljanja srčanog udara treba shvatiti kao čin prve pomoći. 

Može se koristiti samo u hitnim slučajevima. Nemojte sami spasiti pacijenta ako možete da pozovete specijaliste. Vodite računa o zdravlju svojih najmilijih.

Podelite informacije o ovom otkriću sa prijateljima!

Primjedbe