Izliječite Proširene Vene: Krema od samo 3 sastojka koja mi je pomogla

 

Najveći uticaj na razvoj problema proširenih vena u većini slučajeva čini genetika. Proširene vene obično se pojavljuju u kasnim 20-ima, a stanje se pogoršava ukoliko se ne liječi ispravno i na vrijeme. 

Žene su sklonije problemu proširenih vena, iako i muškarci mogu patiti od njih. (Tekst se nastavlja ispod)

Ovo su ostali najčešći uzročnici proširenih vena:

Nedostatak tjelesne vježbe,Problemi sa cirkulacijom,Hormonske promjene,Dob Lijek koji vam danas donosimo potpuno je prirodan i učinkovit. 

Preporučila ga je majka koja tvrdi da je to dalo gotovo trenutne učinke. Recept koji je ova žena koristila sastoji se od jabučnog octa, ere aloe i mrkve.

Evo kako ga pripremiti:

Sastojci koji su vam potrebni za kremu:
1/2 šalice očišćenje aloe vere,jabučni ocat,1/2 šalice mrkve

Upute za pripremu kreme:

Mrkvu nasjeckajte na sitno i stavite u blender. Dodajte aloe veru i miješajte ih dok ne dobijete lijepu, glatku smjesu. Zatim dodajte po potrebi jabučnog octa kako biste dobili kremastu masu. 

Čuvajte ga u malom spremniku koji bi bio jednostavan za upotrebu.

Kako je koristiti:

Trebali biste malo smjese rasporediti na zahvaćena područja na nogama i opustiti ih, po mogućnosti dok su podignuti, pola sata. Nakon toga ga isperite hladnom vodom. 

Ovaj će tretman pružiti brze i vidljive učinke i vremenom će u potpunosti riješiti problem. Nadalje, masaža će također biti od velike pomoći, pogotovo ako se kombinira s ovim tretmanom. (Tekst se nastavlja ispod)

Ipak, nemojte masirati izravno na proširene vene, već počnite masirati stopala prstima i polako se krećite prema bokovima, nježno pritiskajući i izbjegavajte snažno pritiskanje vrhovima prstiju. 

Za najbolji učinak, tijekom masaže podignite noge pod kutom od 45 stupnjeva i upotrijebite malo esencijalnog ulja. Možete koristiti esencijalno ulje smreke, jer je izvrstan lokalni stimulans, kao i eterično ulje čempresa, koje smanjuje zadržavanje tekućine i pomaže cirkulaciji. 

Napravite i vi ovu odličnu kremu za proširene vene.

Primjedbe