NAJZDRAVIJA DIJETA SVIH VREMENA: Za 4 nedelje smršaćete 4 kilograma, očistite telo od otrova…

 

Heljda i kefir su zdravi djetetski proizvodi samo po sebi, ali kada se kombinuju imaju neverovatan efekat! 

Sirova heljda sa kefirom, je najbolje uzimati u jutarnjim časovima, jer na taj način ona čini čuda za telo: Čisti toksine, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, pankreasa i jetre, normalizuje šećer u krvi… (Tekst se nastavlja ispod)

I nemojte da vas zastraši reč “sirova”. Isposatavilo se da je sirova heljda još ukusnija od kuvane. Vidljive rezultate postićete samo ako redovno uzimate kefir i heljdu, svako jutro, nekoliko nedelja.

Priprema: Uveče pre spavanja u 1 šolju kefira stavite 1 kašiku sirove heljde. Ostavite je preko noći, na sobnoj temperaturi, a ujutru to doručkujete. 

Ujutru potopite još jednu kašiku heljde u šolji kefira, da biste imali spremno to isto za večeru. Pošto heljda dobro nabubri, veoma je ukusna i hranljiva. 

Nakon nedelju dana osetićete da ste izgubili onu nadutost, pogotovo oko struka, a zatim ćete videti gubitak kilograma. (Tekst se nastavlja ispod)

Za 4 nedelje, uz ovakvu ishranu, gubi se 4 kilograma.Isprobajte i nećete se pokajati. Osim gubitka kilograma, osetićete se dosta zdravije. 

Kosa i nokti će vam biti zdravi i odolevaće lomljenju i oštećenju. Heljda u kombinaciji sa kefirom predstavlja pravi čistač creva.

Primjedbe