Za 10 dana uklonite kamen iz bubrega: Jedan stvarno čudesan i djelotvoran recept

 

Obično proso je pristupačno, jednostavno i zaista čudesno sredstvo za lečenje bubrega. Mnogi tvrde da im je proso pomoglo da zaborave na probleme sa bubrezima.

U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lek za lečenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urotraktu). (Tekst se nastavlja ispod)

Efikasno čisti bubrege, eliminiše pesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i leči cistitis.Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva.

Predlažem vam jedan zaista čudesan i delotvoran recept ruske narodne medecine za lečenje bubrega koji ce pomoći u čisćenju bubrega, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.

Recept uklanjanja kamena iz bubrega

Uveče, 1 cašu (200 gr) prosa isperite u toploj vodi. Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom.Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.Ujutru ponovo promućkajte.

Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lek.Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kasu i pojedite je za dorucak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).

Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj odvar treba piti 10-15 dana. (Tekst se nastavlja ispod)

Rezultat:

Posle 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od peska, sluzi i kamenja.Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.Ova žitarica je pristupačna svakome.

Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.

Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način.

Primjedbe