RECEPT OD 3 SASTOJKA: Čisti debelo crijevo i snižava krvni pritisak


Kako biste napravili ovaj napitak za pročišćavanje debelog creva i snižavanje krvnog pritiska, potrebna su vam samo tri sastojka.

Ukoliko imate više od 10 kilograma viška, vaša jetra je zasigurno masna. Sprečite steatozu. Započnite efikasno mršavljenje uz ovaj napitak. (Tekst se nastavlja ispod)

Kombinacija jabukovog sirćeta i meda izuzetno dobro utiče na telo. Cimet reguliše šećer u krvi dok đumbir smanjuje upalu u telu. Kombinacija svih ovih sastojaka pomaže prilikom čišćenja organizma od toksina.

Ovo piće ima brojna terapeutska svojstva uključujući i: zaštitu od infekcija, sprečavanje gljivičnih infekcija, olakšavanje iscrpljenosti i sprečavanje prevremenog starenja.

Ovo je recept za iščišćavanje creva i snižavanje krvnog pritiska:

– 500 g tople vode

– 4 kašike meda

– 4 kašike sirćeta

– 1 kašika cimeta

– 1 kašika đumbira (Tekst se nastavlja ispod)

U vodu dodajte cimet, đumbir i sirće. Dobro promešajte. Istovremeno, rastvorite med sa malo vode i dodajte ga u mešavinu. Možete procediti ukoliko želite ali ne pre nego što se svi sastojci potpuno rastvore.

Započnite svoj dan sa čašom ovog napitka, a ostatak rasporedite na jednake delove koje ćete ispiti u toku dana. Preporučuje se da se ispije sat vremena pre obroka.

Koliko dugo je potrebno piti ovaj napitak? Tačan odgovor ne postoji, stoga o tome sami odlučujete.

Primjedbe