SIROVA ISHRANA MI JE SPASILA ŽIVOT: Bacila sam tablete u smeće, DOKTORI nisu mogli da VJERUJU!

Sirova ishrana je mnogim ljudima, koji su imali različite i teške bolesti, promijenila život, ipak mnogi i dalje imaju sumnje jer ne shvataju da nešto tako jednostavno može da im pomogne.

Korišćenjem tableta čovjek može samo da ublaži simptome bolesti, ali nikada da je i izliječi. To jedino može sam, promjenom loših navika, te dajući tijelu ono što mu je zapravo potrebno - sirovo povrće, voće i orašasti plodovi.

Danas vam donosimo iskustvo jedne žene koja je sirovom ishranom riješila mnoge zdravstvene probleme:

Nakon samo mjesec dana tlak u normali i ne pijem više tablete.

Štitnjača za koju su liječnici govorili da se gotovo osušila je prešla iz hipotireoze u hipertireozu te mi je eutiroks smanjen umjesto 100  na 75 za tri dana u tjednu. Energije nikad nisam imala više.

I na kraju da kažem da imam nepunih 70 godina i moja preporuka svima je da probaju, da će se već nakon par tjedana osjećati puno bolje i da neće umrit od gladi jer mogu jesti kad god su gladni ali samo voće, povrće i orašaste plodove. Svima želim strpljenje i upornost jer jedino tako se postižu rezultati.

Postoji još mnogo primjera izliječenja sirovom ishranom, a jedan od njih je i čovjek koji je izliječio dijabetes:

Evo ja sam dokaz sam sebi, 35 kg skinuo u osam meseci, nista od lekova ne pijem, a pio saku lekova. Dijabetes nemam vise, evo vec 8 meseci ne dajem sebi inzulin, skroz drugi covek, imam 60 god bavim se sportom rekreativno, ma sve vrh.

Uputstvo kako da započnete sa sirovom ishranom možete pronaći u našoj digitalnoj knjizi "Sirovi recepti - Ishranom do zdravlja".

Knjiga je dostupna u cijelom svijetu, za više informacije javite nam se:

Porukom na fejsbuku, u komentaru, na mejl: prirodnamedicinapdz@gmail.com

Primjedbe