RJEŠAVA PROBLEME SA ŠTITNJAČOM KAO OD ŠALE: Evo kako se koristi ovaj jednostavni napitak!

 

Štitnjača je endokrina žlijezda u obliku leptira, čije je mjesto u donjem prednjem dijelu vrata. Njen je funkcija proizvodnja hormona štitnjače, koji se oslobađaju u krv i prenose u sva tjelesna tkiva. 

Ti hormoni promiču pravilnu funkciju mozga, srčanih mišića i drugih organa, održavaju tijelo toplim i pružaju tjelesnu energiju. (Tekst se nastavlja ispod)

Poremećeni rad štitnjače dovodi do brojnih zdravstvenih problema, poput umora, nemira, debljanja, gubitka kilograma i drugih.

Ovisno o određenom problemu, znakovi poremećaja štitnjače mogu varirati i razvijaju se postupno. 

Međutim, žene su osjetljivije na probleme sa štitnjačom od muškaraca i mogu dovesti do problema s menstrualnim ciklusom, problema tijekom trudnoće i poteškoća u zatrudnjenju.

Ovo su najčešći siptomi kod poremećaja štitnjače:

Suha koža, Visoka razina kolesterola, Promukli glas ili neobičan osjećaj u vratu, Hipertenzija,Bolovi udova i mišića, Promjene apetita, Iscrpljenost, Stanjivanje kose.

Problemi sa štitnjačom rezultat su nedostatka joda, jer u slučaju niske razine joda. 

Štoviše, hipotireoza je također povezana s nedostatkom selena i njegove dovoljne količine smanjuju rizik od otekline štitnjače ili guše.

Uz ovaj prirodni lijek možete regulisati nivo potrebnih elemenata za zdrav rad štitnjače: (Tekst se nastavlja ispod)

Sastojci:40 crnih oraha,1 kg meda.

Upute: Operite orahe, osušite ih i stavite u teglu. Dodajte med i ne pokrivajte ga, već ostavite staklenku na mjestu gdje će 40 dana biti stalno izložena sunčevoj svjetlosti.

Nakon toga procijedite i ulijte tekućinu u staklenu bocu.Kako se koristi: Pijte žličicu ovog lijeka svako jutro, natašte.

Primjedbe

Objavi komentar