RUSKI MONAH OTKRIO RASTVOR KOJI “RESETUJE” CEO ORGANIZAM Ne košta mnogo, a ovako izgleda recept…

 

Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući

Ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. 21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo veštačku inteligenciju, putovali na Mesec…

Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških obolenja. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako je to moguće? 

Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo. Svedoci smo i sve većeg broja nadrilekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja. 

Čini se da se i svet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život.

Međutim, i dalje bolesti haraju svetom i nanose nam toliko muka. Došli smo do recepta za koji tvrde da može da sprečiti uzroke svih bolesti. 

Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost.

Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama. Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je s nama svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću.

I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo da sudite -ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio. 

Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

Hidrogen peroksid 3%

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro. Zeleni čaj Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

Beli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. 

Kako bi se izbegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umešati u čašu jogurta ili kiselog mleka. Rusi ga piju sa vodom.

Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovde stavlja na sledeći parametar – pH vrednost. Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze da ići do 8. 

Naime, baš takva pH vrednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka. (Tekst se nastavlja ispod)

Budući da je čovek od nauke, naš izvor je sve e ovo prihvatio s određenom dozom skepse, i odlučio je malo da se pozabavi naučnim gledištima.

Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, prvaka ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu.

I što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem lečenja vodom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, morao je da se pobrine za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, izvor je ostao zapanjen kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski lekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. 

I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su delotvorni. Na portalu YouTube se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hidrogena i sode bikarbone.

On navodi mnoge primere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne. Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih materija, kako one deluju na organizam i kako ga leče.

Primjedbe