KEFIR I CVEKLA: SKIDA NAJUPORNIJE SALO (RECEPT)

 

Dijeta na kefiru sa cveklom je možda najjeftinija od svih. 

Ali efekat kombinacije ovih jednostavnih proizvoda je neverovatan: nežno čišćenje creva, uklanjanje toksičnih supstanci, brz gubitak težine. (Tekst se nastavlja ispod)

Trodnevni detoksikacija može vam pomoći da se otarasite 4 do 7 kilograma viška. Rezultat će zavisiti od vaše početne težine i vaše konstitucije.

KEFIR SA CVEKLOM

Trodnevni šejk na kefiru sa cveklom mnogo pomaže kada prestane gubitak kilograma i strelica na vagi ne može da se pomeri nikakvom silom.

Dijeta podrazumeva prilično oskudnu ishranu tokom čitavog perioda. 1 kg kuvane cvekle, 1,5 litra kefira sa niskim sadržajem masti, 1,5–2 litre vode – ovo je čitav set namirnica koje treba da jedete dnevno. 

Dovoljna količina vode je neophodna da bi se sprečila dehidratacija tela, jer se zajedno sa toksinima izlučuje i puno tečnosti.

Neophodno je jesti navedenu količinu proizvoda u 5-6 navrata. Ako takva hrana (prilično pusta i monotona) „ne ide“, cveklu možete samleti blenderom i pomešati sa kefirom. Ispada predivan koktel. (Tekst se nastavlja ispod)

Posle tri dana stroge dijete, dijeta se može proširiti dodavanjem kuvanog mesa i ribe (do 400 g dnevno, podeljeno u 3 doze). Takođe u naredna 4 dana biće korisno jesti par jabuka.

Rezultat će premašiti sva očekivanja!

Takvo čišćenje organizma prilično je radikalna mera, stoga, ako imate ozbiljne poremećaje u funkcionisanju jetre, želuca ili bubrega, bolje je odabrati nežnije načine za mršavljenje.

Primjedbe